Departamentet

Departamentet

Qendra për gra dhe fëmijë

Гинекологија и акушерство

Gjinekologjia dhe Obstetrika është një specialitet mjekësor, domethënë një degë që mbulon parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve që prekin sistemin riprodhues, për të gjitha gratë në çdo moshë. Kjo specialitet përfshin dy degë:

Pediatria

Pediatria është një fushë e mjekësisë që merret me parandalimin e sëmundjeve dhe trajtimin e fëmijëve, si dhe këshillimin me prindërit.

Pediatric Pulmonology and Allergology

Pediatric allergy and pulmology is the medical specialty focused on the diagnosis and care of children with allergies, asthma, eczema, and other types of immune system disorders and issues.

Ndërhyrjet ORL

Ka shumë procedura të tjera që një kirurg ORL është i kualifikuar për të kryer - me pak fjalë, operacione që përfshijnë veshin, hundën, fytin, sinuset ose laringun. Një otolaringolog është një tjetër term për një kirurg ENT.

Anesteziologjia

Anesteziologjia është një degë e mjekësisë që merret me studimin e trajtimit të dhimbjeve akute dhe kronike dhe ndryshimet që ndodhin në trup gjatë dhe menjëherë pas operacionit, si dhe studimin e reanimacionit kardiopulmonar.

Qendra për Trajtim Kirugjik

Kirurgjia e Përgjithshme

Kirurgët në One Hospital janë ekspertë të njohur në vendin tonë, të trajnuar dhe të përgatitur mirë në çdo kohë për të përmbushur nevojat e pacientëve të tyre.

Kirurgjia Abdominale dhe Digjestive

është një trajtim për sëmundjet e pjesëve të trupit të përfshira në tretje. Kjo përfshin ezofagun, stomakun, zorrën e hollë, zorrën e trashë dhe rektumin.

Ndërhyrjet gjinekologjike

Specialistët tanë të urogjinekologjisë kanë përvojë në trajtimin e të gjitha gjendjeve të traktit urinar dhe riprodhues të femrës.

Kirurgjia Torakale

Kirurgjia torakale i referohet operacioneve në organet në gjoks.

Ndërhyrjet ORL

Ka shumë procedura të tjera që një kirurg ORL është i kualifikuar për të kryer - me pak fjalë, operacione që përfshijnë veshin, hundën, fytin, sinuset ose laringun. Një otolaringolog është një tjetër term për një kirurg ENT.

Kirurgjia Estetike, Plastike dhe Rekonstruktive

Kirurgjia Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike, e cila njihet si Kirurgjia Plastike, është një operacion që synon të rivendosë mangësitë e indeve, organeve dhe funksioneve që vijnë që nga lindja ose të shkaktuara nga sëmundje, aksidente, djegie, tumore etj.

Ortopedia

Kirurgët ortopedë përdorin mjete kirurgjikale dhe jokirurgjikale për të trajtuar traumat muskuloskeletore, sëmundjet e shtyllës kurrizore, lëndimet sportive, sëmundjet degjenerative, infeksionet, tumoret dhe çrregullimet kongjenitale.

Urologjia

Urology is a part of health care that deals with diseases of the male and female urinary tract.

Anesteziologjia

Anesteziologjia është një degë e mjekësisë që merret me studimin e trajtimit të dhimbjeve akute dhe kronike dhe ndryshimet që ndodhin në trup gjatë dhe menjëherë pas operacionit, si dhe studimin e reanimacionit kardiopulmonar.

Qendra për trajtim special

Mjekësia Interne

Mjekësia e interne është një degë e mjekësisë që merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të organeve të brendshme të trupit të njeriut. Në fazat e hershme të zhvillimit mjekësor, ekzistonin dy degë, kirurgjia dhe mjekësia e interne.

Bashkëpunëtore e jashtme e fushës së Nutrigenomisë

Ushqyerja përkufizohet si një shkencë se si ushqimi, pijet dhe përbërësit e tyre veprojnë brenda sistemeve biologjike. Lëndët ushqyese të përfshira në ushqim mundësojnë funksionimin e organizmave.

Kardiologjia

Një degë e mjekësisë që është e specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të zemrës, enëve të gjakut dhe sistemit të qarkullimit të gjakut. Këto sëmundje përfshijnë sëmundjen e arterieve koronare, problemet e ritmit të zemrës dhe dështimin e zemrës.

Reumatologjia

Praktika e reumatologjisë ofron një ekzaminim subspecialist të lartë në pacientët me sëmundje të sistemit lokomotor.

Neurologji

Neurologjia është një degë e mjekësisë që studion çrregullime të sistemit nervor. Merret me ekzaminime dhe kontrolle të pacientëve neurologjikë, kryerjen e procedurave diagnostikuese, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të trurit, palcës kurrizore, nervave, muskujve dhe enëve të gjakut të orientuara në këtë zonë.

Endokrinologjia

Endokrinologjia është studimi i hormoneve. Hormonet janë thelbësore për mbijetesën tonë të përditshme. Ata kontrollojnë temperaturën tonë, gjumin, disponimin, stresin, rritjen dhe më shumë.

Qendra për Shërbime Diagnostike

Specialiste në Radiologji

Radiologjia është një degë që përparon çdo ditë me avancime në teknologji dhe në fushën e diagnostikimit, por sot edhe në trajtim. Një rol të madh ka luajtur në fushën e onkologjisë dhe procedurat ndërhyrëse.

Gastroenterologjia

Gastroenterologjia është degë e mjekësisë e fokusuar në sistemin tretës dhe çrregullimet e tij.

Laborator biokimik

Cilësia e rezultateve laboratorike është një bazë thelbësore për vendosjen e një diagnoze të duhur

Neurologji

Neurologjia është një degë e mjekësisë që studion çrregullime të sistemit nervor. Merret me ekzaminime dhe kontrolle të pacientëve neurologjikë, kryerjen e procedurave diagnostikuese, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të trurit, palcës kurrizore, nervave, muskujve dhe enëve të gjakut të orientuara në këtë zonë.

Qendra për Shëndet

Mjeksia e punës

Zhvillimi i ilaçeve ka rritur shumë shanset për të ruajtur shëndetin, duke vonuar shfaqjen e sëmundjes dhe suksesin e trajtimit. Kontrollimet sistematike japin një pasqyrë të plotë për gjendjen e trupit tonë dhe shërbejnë për të parandaluar dhe zbuluar në kohë problemet dhe sëmundjet shëndetësore. Parandalimi i një sëmundjeje është gjithmonë më i mirë dhe më i lirë sesa shërimi i saj më vonë.

Neurologji

Neurologjia është një degë e mjekësisë që studion çrregullimet e sistemit nervor. Merret me ekzaminimet dhe kontrollet e pacientëve neurologjikë, kryerjen e procedurave diagnostikuese, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të trurit, palcës kurrizore, nervave, muskujve dhe enëve të gjakut të orientuara në këtë zonë.

Mjekësia Interne

Mjekësia e brendshme është një degë e mjekësisë që merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të organeve të brendshme të trupit të njeriut. Në fazat e hershme të zhvillimit të mjekësisë, kishte dy degë, kirurgjia dhe mjekësia e brendshme

Laborator biokimik

Cilësia e rezultateve laboratorike është një bazë thelbësore për vendosjen e një diagnoze të duhur

One Estetikë

Denstistry

Stomatologjia estetike është e nevojshme ose stomatologji zgjedhore e bërë me materiale kozmetike. Pavarësisht nëse është apo jo e nevojshme për të trajtuar prishjen, sëmundjen ose funksionin, dentisti po i kërkon pacientit të bëjë një zgjedhje personale për të investuar në kujdesin e tij ose të saj dentar dhe pamjen personale të dhëmbëve.

Kirurgjia Estetike, Plastike dhe Rekonstruktive

Kirurgjia Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike, e cila njihet si Kirurgjia Plastike, është një operacion që synon të rivendosë mangësitë e indeve, organeve dhe funksioneve që vijnë që nga lindja ose të shkaktuara nga sëmundje, aksidente, djegie, tumore etj.

Caktoni termin tani: