Rreth spitalit

One Hospital, spitali i parë i të cilit ndodhet në rajonin perëndimor të Maqedonisë, ofron shërbime më të mira të shëndetit me personelin dhe pajisjet e provuara.

One Hospital është një qendër e avancuar moderne që ofron shërbime gjithëpërfshirëse mjekësore, diagnostikim dhe trajtim.

One Hospital prezanton një koncept të ri të trajtimit mjekësor dhe diagnostikimit në Maqedoni, përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, kirurgjinë plastike dhe rekonstruktive, stomatologjinë, ortopedinë dhe traumatologjinë, mjekësinë interne, endoskopinë, pediatrinë, mjekësinë e përgjithshme, reumatologjinë, repartin për kujdes intensiv, gjinekologjinë, urologjinë, laboratorin biokimik, stomatologjinë, neurologjinë, otolaringologjinë dhe shumë reparte tjera mjekësore

One Hospital është i pajisur me pajisjet më të fundit, të nevojshme për të diagnostikuar të gjitha llojet e sëmundjeve (MR/CT/PET), pajisjet dhe teknologjinë më efektive të kohës sonë, të përdorura në fushën e diagnostikimit me rreze X dhe onkologjisë për zbulimin e hershëm dhe gjurmimin e tumoreve, për përcaktimin e shtrirjes së përhapjes së tumorit, planifikimi i radioterapisë, vlerësimi i përgjigjes së trajtimit.

One Hospital është një spital i certifikuar me certifikim të cilësisë ISO 9001. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar për sistemet e menaxhimit të cilësisë të lëshuar nga një organizatë ISO.
Standardi lejon organizatat të drejtojnë proceset, të rrisin efikasitetin e menaxhimit të cilësisë dhe të përmirësohen vazhdimisht. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar që përshkruan kërkesat për sistemet e menaxhimit të cilësisë. Me këtë certifikim, One Hospital demonstron cilësinë e operacioneve tona dhe demonstron aftësinë për të ofruar vazhdimisht produkte dhe shërbime që janë përshtatur me kërkesat e klientëve tanë.

NË ÇDO KOHË PËR JU

Çfarë na dallon nga të tjerët?

Infrastruktura / Teknologjia më e avancuar

Ambienti spitalor ka një atmosferë të ngrohtë dhe komode. One Hospital është qendra e vetme private diagnostikuese me radiodiagnostikë të pajisur plotësisht, e cila përfshin një pajisje PET / CT. Qendra jonë diagnostikuese është e pajisur plotësisht (DEHA, laborator biokimik, mamografi, rreze dixhitale, CT, ultratinguj) dhe gjithashtu përfshin një IR 1.5T që lejon diagnostikimin e plotë.

Personel kompetent mjekësor

Stafi në spitalin tonë është një arsye tjetër pse pacientët nuk na zgjedhin si institucion privat. Pacientët tanë kanë një staf të arsimuar shumë të gatshëm për të ofruar trajtimin më të mirë.

Komoditet dhe higjienë

Komoditeti, shërbimi dhe higjiena për pacientët tanë janë përparësia jonë kryesore dhe ne përpiqemi të ruajmë standardet më të larta në baza ditore.

24 orë në shërbimin tuaj

Çmimet e shërbimeve në spitalin tonë janë të përballueshme dhe në përpjesëtim me cilësinë e shërbimeve, dhe janë në dispozicion 24/7 për pacientët tanë.
Qendra jonë e Kontaktit të Kujdesit për Pacientët ofron një nivel shërbimi të qëndrueshëm dhe të standardizuar.

Kariera

Mirësevini dhe faleminderit për interesimin tuaj për një karrierë në One Hospital. Ne jemi të kënaqur të paraqesim formën tonë në internet përmes së cilës mund të aplikoni për një pozicion në çdo kohë dhe të bëheni pjesë e ekipit tonë.
Ekipi i i Ekspertëve të One Hospital është pasuria jonë më e madhe dhe ne gjithmonë kërkojmë një staf të përgatitur në mënyrë të barabartë që të jetë pjesë e tij. Ne jemi gjithmonë të hapur për të bashkëpunuar për të tërhequr personel të lartë mjekësor në kushte të shkëlqyera të punës dhe një ambient pune komod dhe dinamik.
Nëse dëshironi të aplikoni në One Hospital, plotësoni formularin me të dhënat e nevojshme personale dhe bashkëngjitni një CV me arsimin tuaj, përvojën e punës, gjuhët e huaja dhe çdo informacion shtesë që do t’ju ndihmojë të dalloni nga aplikantët e tjerë.


Fat të mbarë!

F.A.Q

One Hospital gjendet në njëvend të shkëlqyeshëm në qendër të Tetovës që është lehtësisht i qasshëm, në Bulevardin Vidoe Smilevski Bato nr. 1-1/3 (kundrejt LAMM Tetovë). Gjithashtu, ambulanca në Shkup, në rr. Nëna Terezë nr. 17 dhe Poliklinika në Godtivar nr. rr. 101 nr. 10

Orari i punës së spitalit tonë është 24 orë 7 ditë në javë. Ne jemi gjithnjë këtu që t’ua ofrohmë kujdesin më të mirë juve dhe më të afërmëve tuaj.

Kontroll mund të caktoni me plotësimin e formës sonë online këtu këtu., në numrin e telefonit +389(0)44 344 414, ose personalisht në spital.

Ne qëndrojmë gjithnjë të hapur në zgjerimin e ekipit tonë. Biografinë tuaj mund ta dërgoni përmes formës online këtu.

Partneri ynë në sigurimin e kujdesit më të mirë për klientët tanë është Sigurimi Eurolink,ndërsa më shumë informacione mund të gjeni në këtë link..

Kapaciteti

One Hospital shtrihet mbi 3000 metra katrorë dhe ka:

 • 16 shtretër spitalorë të rregulluar në një ose dy dhoma gjumi në varësi të nevojave dhe kërkesave të pacientëve tanë
 • 7 shtretër të kujdesit intensiv që ofrojnë kujdes të nivelit të lartë për ata që kanë më shumë nevojë
 • 3 shtretër për shtrimin në spital të përditshëm
 • 2 apartamente VIP
 • 2 salla operacioni me pajisje më të avancuara
 • 1 dhomë endoskopie
 • 1 C11 të vogël

Rreth spitalit

One Hospital, spitali i parë i të cilit ndodhet në rajonin perëndimor të Maqedonisë, ofron shërbime më të mira të shëndetit me personelin dhe pajisjet e provuara.

One Hospital është një qendër e avancuar moderne që ofron shërbime gjithëpërfshirëse mjekësore, diagnostikim dhe trajtim.

One Hospital prezanton një koncept të ri të trajtimit mjekësor dhe diagnostikimit në Maqedoni, përfshirë kirurgjinë e përgjithshme, kirurgjinë plastike dhe rekonstruktive, stomatologjinë, ortopedinë dhe traumatologjinë, mjekësinë interne, endoskopinë, pediatrinë, mjekësinë e përgjithshme, reumatologjinë, repartin për kujdes intensiv, gjinekologjinë, urologjinë, laboratorin biokimik, stomatologjinë, neurologjinë, otolaringologjinë dhe shumë reparte tjera mjekësore

One Hospital është i pajisur me pajisjet më të fundit, të nevojshme për të diagnostikuar të gjitha llojet e sëmundjeve (MR/CT/PET), pajisjet dhe teknologjinë më efektive të kohës sonë, të përdorura në fushën e diagnostikimit me rreze X dhe onkologjisë për zbulimin e hershëm dhe gjurmimin e tumoreve, për përcaktimin e shtrirjes së përhapjes së tumorit, planifikimi i radioterapisë, vlerësimi i përgjigjes së trajtimit.

We Care

One Hospital është një spital i certifikuar me certifikim të cilësisë ISO 9001. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar për sistemet e menaxhimit të cilësisë të lëshuar nga një organizatë ISO.

Standardi lejon organizatat të drejtojnë proceset, të rrisin efikasitetin e menaxhimit të cilësisë dhe të përmirësohen vazhdimisht. ISO 9001 është një standard ndërkombëtar që përshkruan kërkesat për sistemet e menaxhimit të cilësisë. Me këtë certifikim, One Hospital demonstron cilësinë e operacioneve tona dhe demonstron aftësinë për të ofruar vazhdimisht produkte dhe shërbime që janë përshtatur me kërkesat e klientëve tanë.

Me këtë certifikim, One Hospital demonstron cilësinë e operacioneve tona dhe demonstron aftësinë për të ofruar vazhdimisht produkte dhe shërbime që janë përshtatur me kërkesat e klientëve tanë.

One Pharmacy

Brenda spitalit tonë kemi një Farmaci të pajisur plotësisht që plotëson nevojat e të gjitha ilaçeve të pacientëve tanë. Në të njëjtën kohë farmacia ka një gamë të gjerë të ilaçeve, kozmetikës, shtesave ushqimore dhe produkteve të higjienës orale.

One Esthetics

Një repart i klasit botëror që përdor aparate dhe teknologji moderne të sofistikuara. Ekipi ynë i specialistëve më të mirë me përvojë shumë vjeçare dhe ekspertë të dëshmuar ndërkombëtarisht do t’ju japë pamjen dhe estetikën e përsosur.

One Cafe

Pacientët dhe të ftuarit tanë mund të shijojnë atmosferën komode të lounge bar – One Cafe – e cila është pjesë e spitalit.

Çfarë na dallon nga të tjerët?

Infrastruktura / Teknologjia më e avancuar

Ambienti spitalor ka një atmosferë të ngrohtë dhe komode. One Hospital është qendra e vetme private diagnostikuese me radiodiagnostikë të pajisur plotësisht, e cila përfshin një pajisje PET / CT.

Qendra jonë diagnostikuese është e pajisur plotësisht (DEHA, laborator biokimik, mamografi, rreze dixhitale, CT, ultratinguj) dhe gjithashtu përfshin një IR 1.5T që lejon diagnostikimin e plotë.

Personel kompetent mjekësor

Stafi në spitalin tonë është një arsye tjetër pse pacientët nuk na zgjedhin si institucion privat. Pacientët tanë kanë një staf të arsimuar shumë të gatshëm për të ofruar trajtimin më të mirë.

Komoditet dhe higjienë

Komoditeti, shërbimi dhe higjiena për pacientët tanë janë përparësia jonë kryesore dhe ne përpiqemi të ruajmë standardet më të larta në baza ditore.

24 orë në shërbimin tuaj

Çmimet e shërbimeve në spitalin tonë janë të përballueshme dhe në përpjesëtim me cilësinë e shërbimeve, dhe janë në dispozicion 24/7 për pacientët tanë.

Qendra jonë e Kontaktit të Kujdesit për Pacientët ofron një nivel shërbimi të qëndrueshëm dhe të standardizuar.

Kariera

Mirësevini dhe faleminderit për interesimin tuaj për një karrierë në One Hospital. Ne jemi të kënaqur të paraqesim formën tonë në internet përmes së cilës mund të aplikoni për një pozicion në çdo kohë dhe të bëheni pjesë e ekipit tonë.

Ekipi i i Ekspertëve të One Hospital është pasuria jonë më e madhe dhe ne gjithmonë kërkojmë një staf të përgatitur në mënyrë të barabartë që të jetë pjesë e tij. Ne jemi gjithmonë të hapur për të bashkëpunuar për të tërhequr personel të lartë mjekësor në kushte të shkëlqyera të punës dhe një ambient pune komod dhe dinamik.

Nëse dëshironi të aplikoni në One Hospital, plotësoni formularin me të dhënat e nevojshme personale dhe bashkëngjitni një CV me arsimin tuaj, përvojën e punës, gjuhët e huaja dhe çdo informacion shtesë që do t’ju ndihmojë të dalloni nga aplikantët e tjerë.

Fat të mbarë!

F.A.Q

One Hospital gjendet në njëvend të shkëlqyeshëm në qendër të Tetovës që është lehtësisht i qasshëm, në Bulevardin Vidoe Smilevski Bato nr. 1-1/3 (kundrejt LAMM Tetovë). Gjithashtu, ambulanca në Shkup, në rr. Nëna Terezë nr. 17 dhe Poliklinika në Godtivar nr. rr. 101 nr. 10

Orari i punës së spitalit tonë është 24 orë 7 ditë në javë. Ne jemi gjithnjë këtu që t’ua ofrohmë kujdesin më të mirë juve dhe më të afërmëve tuaj.

Kontroll mund të caktoni me plotësimin e formës sonë online këtu këtu., në numrin e telefonit +389(0)44 344 414, ose personalisht në spital.

Ne qëndrojmë gjithnjë të hapur në zgjerimin e ekipit tonë. Biografinë tuaj mund ta dërgoni përmes formës online këtu.

Partneri ynë në sigurimin e kujdesit më të mirë për klientët tanë është Sigurimi Eurolink,ndërsa më shumë informacione mund të gjeni në këtë link..

Kapaciteti

One Hospital shtrihet mbi 3000 metra katrorë dhe ka:

 • 16 shtretër spitalorë të rregulluar në një ose dy dhoma gjumi në varësi të nevojave dhe kërkesave të pacientëve tanë

 • 7 shtretër të kujdesit intensiv që ofrojnë kujdes të nivelit të lartë për ata që kanë më shumë nevojë

 • 3 shtretër për shtrimin në spital të përditshëm

 • 2 apartamente VIP

 • 2 salla operacioni me pajisje më të avancuara

 • 1 dhomë endoskopie

 • 1 C11 të vogël