Laborator biokimik

Cilësia e rezultateve laboratorike është një bazë thelbësore për vendosjen e një diagnoze të duhur dhe krijimin e terapisë së duhur për pacientin. Menaxhimi i cilësisë së të gjitha proceseve laboratorike (marrja e mostrave dhe transporti i mostrave, analiza laboratorike, ruajtja e mostrave dhe rezultateve, interpretimi i rezultateve të marra) garanton besim në rezultatet laboratorit të One Hospital.

Qëllimi ynë është që të përmirësojmë vazhdimisht ekzaminimet tona dhe të përmbushim cilësinë dhe kualifikimet teknike për të përmbushur standardet dhe specifikimet më të kërkuara, duke siguruar klientëve tanë nivelin më të lartë të besimit në raportin tonë laboratorik.

Bashkëpunimi dhe komunikimi i mirë me përdoruesit e shërbimeve janë baza për një rezultat të kënaqshëm.


Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni në: [email protected] ose +389 (0) 44 344 414


Për të caktuar termin kliko këtu.

Mjekët