One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

 

One Hospital dhe Rabotnicki do të punojnë së bashku për të çuar në shtëpi mesazhin se të qëndrosh aktiv dhe të ushqehesh mirë janë çelësi për të mbajtur një mënyrë jetese të shëndetshme. Ekipi i basketbollit do të presë një sërë ngjarjesh të hapura për publikun, të tilla si praktika të hapura dhe lojëra në komunitet, që do të shërbejnë si një mundësi slam dunk për anëtarët e komunitetit për të mësuar më shumë rreth përfitimeve të aktivitetit fizik dhe për të lëvizur.

 

Por partneriteti nuk ka të bëjë vetëm me marrjen e pikëve në fushë. One Hospital do të ofrojë gjithashtu burime edukative dhe informacion mbi jetesën e shëndetshme, së bashku me ekzaminimet dhe vlerësimet shëndetësore falas, për të siguruar që komuniteti të jetë i pajisur me të gjithë informacionin që i nevojitet për të bërë një jetë të shëndetshme dhe të plotë.

 

Partneriteti midis One Hospital dhe Rabotniçki është një pengesë për të dyja organizatat, pasi ato ndajnë një qëllim të përbashkët për të promovuar një jetë të shëndetshme dhe mirëqenie në komunitet. Jo vetëm që ky partneritet do të ndihmojë në promovimin e një stili jetese të shëndetshëm, por gjithashtu do të bashkojë komunitetin, duke krijuar një ekip fitues individësh të ndërgjegjshëm për shëndetin.

“Ne jemi të emocionuar që jemi partnerë me yjet e slam dunking të Rabotniçkit për sezonin e ardhshëm të basketbollit,” tha CEO i One Hospital, z. Yigit Akata “Ky partneritet do të na lejojë të arrijmë një audiencë më të gjerë dhe të promovojmë rëndësinë e aktivitetit fizik, ushqimin e mirë dhe mirëqenien e përgjithshme.”

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ