Dr. Ermina Ejupi

Dentist / Stomatologji estetike

Edukimi

  • Fakulteti i Stomatologjisë “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • Dentist në “Deva Dent” Dostivar
  • Spitali i specializuar kirurgjikal Medika Istanbul, Tetovë

Anëtarësimet

  • Anëtare e Dhomës së dentistëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Mjekët tjerë