Dr. Arben Asani

Mjekësia Interne

Edukimi

 • Fakulteti i mjekësisë, Universiteti i Tiranës, Shqipëri.
 • Specialist i mjekësisë interne pranë Fakultetit të mjekësisë, Qendra universitare klinike Shën Qirili dhe Metodi, Shkup
 • 2005 VII BANTAO kongresi, Ohër, RMV
 • 2006 Seminar për nefrologji, 24 prill, Prishtinë, Kosovë
 • 2006 Akademia për nefrologji, 31 maj – 2 qershor, Sinaja, Rumuni
 • 2006 Akademia për dializë, 30 shtator – tetor, Hajdelberg, Gjermani
 • 2010 Trajnim për dializë peritonale, Budapest, Hungari

Përvoja e punës

 • Doktor i mjekësisë në ambulantë të përgjithshme
 • Klinika universitare e Nefrologjisë
 • Asistent i mjekësisë interne në Fakultetin e mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi” Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut
 • ISHP Spitali i përgjithshëm Shëndeti, Reparti për dializë në Tetovë
 • ISHP Qendra për dializë – Sistina nefroplus Kavadar, njësia në Tetovë
 • ISHP Medika Istanbul Tetovë, reparti për mjekësi interne

Anëtarësimet

 • Anëtare i DHMM
 • Asociacioni i mjekëve shqiptarë të Maqedonisë së Veriut

Mjekët tjerë