Dr. Aleksandar Blazhevski

Mjek i Mjekësisë së përgjithshme

Edukimi

  • SHMM “Nikola Shtejn” – Tetovë, teknik farmaceutik – laborant
  • Fakulteti i mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • “Zegin farm”
  • Spital i specializuar për ortopedi, urologji dhe kirurgji të përgjithshme “Medika Istanbul” – Tetovë

Mjekët tjerë