“One Hospital dhe klubi i basketbollit të Gostivarit bashkojnë forcat për të përmirësuar shëndetin e sportistëve”

Shëndeti është një nga asetet më të vlefshme që një person mund të ketë dhe është thelbësore që atletët të ruajnë shëndet të mirë në mënyrë që të performojnë sa më mirë. Për këtë arsye One Hospital bashkëpunon me Klubin e Basketbollit të Gostivarit për të kryer ekzaminime shëndetësore për lojtarët e ekipit. Së fundmi, lojtarët kanë vizituar spitalin One, të cilët i kanë dhuruar drejtorit Yigit Akata një fustan dhe kanë bërë ekzaminime me kardiologun Prim. Dr Agim Zeqiri. Ky partneritet është një hap i rëndësishëm drejt promovimit të shëndetit të mirë dhe mbështetjes së atletëve në ndjekjen e tyre të përsosmërisë. One Hospital është një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor që është i përkushtuar të ofrojë shërbime të kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë për pacientët e tij. Spitali ka ambiente moderne dhe një ekip mjekësh shumë të kualifikuar dhe me përvojë, të cilët janë të përkushtuar për të ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm. One Hospital ka bashkëpunuar me Klubin e Basketbollit të Gostivarit për të ofruar kontrolle shëndetësore për lojtarët e ekipit. Ky partneritet synon të sigurojë që lojtarët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe mund të performojnë më të mirën e tyre. Partneriteti ndërmjet One Hospital dhe Klubit të Basketbollit të Gostivarit është një shembull i shkëlqyer se si ofruesit e kujdesit shëndetësor mund të bashkëpunojnë me organizatat sportive për të promovuar shëndet të mirë. Atletët janë në rrezik më të madh për të zhvilluar probleme shëndetësore për shkak të kërkesave fizike të sportit të tyre. Duke ofruar kontrolle të rregullta shëndetësore, One Hospital ndihmon për t'u siguruar që lojtarët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe mund të vazhdojnë të performojnë më të mirën e tyre. Lojtarët e Klubit të Basketbollit të Gostivarit së fundi kanë vizituar spitalin One për ekzaminime shëndetësore. Gjatë vizitës u takuan me drejtorin e spitalit Yigit Akata dhe u bënë ekzaminime me mjekun kardiolog Prim. Dr Agim Zeqiri. Lojtarët i dhuruan drejtorit edhe një fanellë, e cila ishte një gjest mirënjohjeje për mbështetjen e spitalit. Vizita në One Hospital ishte një mundësi për lojtarët që të merrnin kontrolle të plota shëndetësore. Ekzaminimet kishin për qëllim identifikimin e problemeve të mundshme shëndetësore që mund të preknin punën e tyre. Trajneri i skuadrës, Vlatko Ilievski, falënderoi për partneritetin me One Hospital, duke theksuar se është thelbësore që lojtarët të jenë në gjendje të mirë shëndetësore për të performuar sa më mirë. Rëndësia e ekzaminimeve shëndetësore për sportistët Ekzaminimet shëndetësore janë thelbësore që atletët të identifikojnë çdo çështje të mundshme shëndetësore që mund të ndikojë në performancën e tyre. Atletët janë në rrezik më të madh për të zhvilluar probleme shëndetësore për shkak të kërkesave fizike të sportit të tyre. Kontrollet e rregullta shëndetësore mund të ndihmojnë në identifikimin e hershëm të çdo problemi të mundshëm, duke lejuar ndërhyrjen dhe trajtimin e hershëm. Shëndeti kardiovaskular është veçanërisht i rëndësishëm për atletët, pasi problemet e zemrës mund të jenë kërcënuese për jetën. Gjatë kontrolleve shëndetësore në Hospital One, lojtarët iu nënshtruan testeve kardiovaskulare për t'u siguruar që zemrat e tyre ishin të shëndetshme. Kardiologu prim. Dr. Agim Zeqiri tha se lojtarët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe nuk kanë probleme kardiovaskulare. Partneriteti ndërmjet One Hospital dhe Klubit të Basketbollit të Gostivarit është një hap i rëndësishëm drejt promovimit të shëndetit të mirë dhe mbështetjes së sportistëve në kërkimin e tyre për përsosmëri. Vizita e fundit e lojtarëve në One Hospital për kontrolle shëndetësore ishte një mundësi që ata të merrnin vlerësime të plota shëndetësore dhe të identifikonin çdo problem të mundshëm shëndetësor. Kontrollet e rregullta shëndetësore janë thelbësore për atletët për t'u siguruar që ata janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe mund të performojnë më të mirën e tyre. One Hospital është i përkushtuar të ofrojë shërbime të kujdesit shëndetësor me cilësi të lartë për pacientët e tij dhe ky partneritet është një dëshmi e angazhimit të tij për promovimin e shëndetit të mirë.

SHPËRNDAJE ME MIQ