Биохемиска Лабораторија

Квалитетот на лабораториските резултати е клучна основа за воспоставување соодветна дијагноза и соодветен третман за пациентот. Управувањето со квалитетот на сите лабораториски процеси (земање мостри и транспорт на примероци, лабораториска анализа, чување примероци и резултати, толкување на добиените резултати) гарантира доверба во резултатите од лабораториите на One Hospital.

Нашата цел е постојано да ги подобруваме нашите прегледи и да ги исполнуваме квалитетот и техничките квалификации за да ги исполниме најсложените стандарди и спецификации, обезбедувајќи им на нашите клиенти највисоко ниво на доверба во нашиот лабораториски извештај.

Добрата соработка и комуникација со корисниците на услугите се основа за задоволителен резултат.


Доколку имате прашања, контактирајте не на: [email protected] или +389 (0) 44 344 414


За да закажете преглед, кликнете тука.

Доктори