Kirurgjia Estetike, Plastike dhe Rekonstruktive

NDËRHYRJE JO-KIRURGJIKALE

 • Aplikim i filerëve (me acid hialuronik);
 • Zgjerimi i buzëve;
 • Korrigjim nazolabial dhe të rrudhave në ballë;
 • Aplikimi i botoksit në ballë, midis dhe rreth syve, hundës;
 • Tretman me PRP të fytyrës dhe flokëve me serum dhe aktivizimin e GROW FAKTORIT;
 • Mezoterapia për fytyrën dhe flokët;

NDËRHYRJE KIRURGJIKE (ESTETIKE)

 • Rinoplastikë (korrigjim estetik i hundës);
 • Liposukcion;
 • Abdomoplastikë (heqja e lëkurës së tepërt nga stomaku);
 • Aurikuloplastikë (korrigjim estetik i veshëve);
 • Impiante të të pasmeve, ngritje e të pasmeve;
 • Impiantet e gjirit;
 • Transplantimi i flokëve;
 • Blefaroplastika (korrigjim estetik i qepallave);

NDËRHYRJE KIRURGJIKALE (REKONSTRUKTIVE)

Kirurgji plastike dhe rekonstruktive

 • Ndërhyrje kirurgjikale okuloplastike / ptozë e kapakut të syrit, entropi, ektropion, tumore të kapakëve të syve
 • Deformitete të lindura të fytyrës, kokës dhe qafës
 • Parezë e fytyrës
 • Deformitete të lindura të pëllëmbës, ekstremiteteve të sipërme dhe poshtme
 • Ndërhyrje kirurgjikale të pëllëmbës dhe shputës
 • Ndërhyrje kirurgjikale e tendinit / pëllëmbës, shputës dhe Tendinit të Akilit
 • Ndërhyrje kirurgjikale e vragave, kontrakturave dhe tatuazheve
 • Trajtim i plagëve kronike
 • Trajtim i dekubititusit
 • Trajtimi i shputës diabetike
 • Trajtimi i të djegurave dhe të ngrirave
 • Infeksione të indeve të buta
 • Ciste dhe sinuse
 • Tumore beninje dhe malinje të lëkurës
 • Tumore beninje dhe malinje të indeve të buta
 • Tumore beninje dhe malinje të gjirit
 • Tumore beninje dhe malinje të laprës së veshit
 • Tumore beninje dhe malinje të hundës
 • Tumore beninje dhe malinje të buzëve
 • Tumore të gjëndrave parotide
 • Kontraktura e Dupuytren-it
 • Sindroma e Tunelit Karpal
 • Ciste pilonidale dhe sinuse
 • Ndërhyrje kirurgjikale e organeve të jashtme gjenitale
 • Tumore beninje dhe malinje të gjirit
 • Tumore beninje dhe malinje të laprës së veshit
 • Tumore beninje dhe malinje të hundës
 • Tumore beninje dhe malinje të buzëve
 • Tumore të gjëndrave parotide
 • Kontraktura e Dupuytren-it
 • Sindroma e Tunelit Karpal
 • Ciste pilonidale dhe sinuse
 • Ndërhyrje kirurgjikale e organeve të jashtme gjenitale

Në Repartin e Kirurgjisë estetike, plastike dhe rekonstruktive të One Hospital, të gjitha ndërhyrjet kryhen nga specialistë të nivelit të lartë në terren, duke përdorur metoda dhe aparate më të mira, dhe pacientët janë të mirëpritur në një ambient tepër të këndshëm, gjithmonë të disponueshëm dhe të stafit me kohë, me një ndjenjë rehatie të ndërhyrjes dhe shërbimit të shpejtë dhe cilësor nga ekipi ynë i mjekëve specialistë

Ne ju garantojmë një pamje të përsosur dhe të shëndetshme.

Me One Hospital, gjithmonë e bukur!

Because everybody deserves the beauty!

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni në: [email protected] ose +389 (0) 44 344 414

Për të caktuar termin kliko këtu.

Shërbimet

Korrigjimi i hundës, i njohur si rinoplastikë, është një procedurë që zgjidh problemet estetike dhe funksionale të hundës, siç janë zgjatja e hundës ose devijimi. Kur themi rinoplastikë, shumica nuk i referohen korrigjimit estetik të hundës, por është e rëndësishme të theksohet se kjo procedurë adreson edhe problemet funksionale të hundës, e cila si organ luan rolin më të rëndësishëm në procesin e frymëmarrjes. Pra, përveç pamjes estetike, kjo procedurë korrigjon ndryshimet strukturore dhe devijimet në hundë, si dhe përmirëson frymëmarrjen.

Me rinoplastikë, në varësi të dëshirave dhe nevojave të pacientit, hunda mund të zvogëlohet në gjerësi ose madhësi, duke korrigjuar gunga.

Në cilat raste rekomandohet kjo ndërhyrje?

Në Spitalin tonë One Hospital, specialistë në kirurgji plastike dhe rikonstruktive rekomandojnë rinoplastikë në rastet kur:

– Hunda është më e madhe se zakonisht dhe joproporcionale për fytyrën;
– Keni një hundë harkore, “të shtypur” ose të pabarabartë;
– Kemi probleme të frymëmarrjes;
– Kemi hundë asimetrike si rezultat i një frakture ose dëmtimi;
– Maja e hundës është e madhe dhe mjaft e theksuar në krahasim me pjesën tjetër të hundës;
– Ju nuk jeni të kënaqur me rregullimet e mëparshme estetike në hundë.
Çfarë moshe rekomandohet për kryerjen e rinoplastikës?
– Në pacientët meshkuj, mosha më e rekomanduar është 17 vjeç dhe në pacientët femra 16 vjeç.

Si kryhet kjo ndërhyrje?
Kirurgjia kryhet në spitalin tonë duke përdorur anestezi totale dhe mund të zgjasë nga 1 deri në 3 orë në varësi të asaj sa komplekse është ndërhyrja. Pas operacionit, tamponët futen në hundën e pacientit, të cilat hiqen një ditë pas operacionit, dhe suva hiqet 6 ditë më vonë. Qëndrimi në spital është nga 1-3 ditë.
Ne ju garantojmë pamjen e përsosur!

Që nga fëmijëria e hershme, njollat janë shfaqur vazhdimisht. Ato mund të jenë kongjenitale ose të fituara. Ato ndodhin në çdo pjesë të trupit dhe ndodhja e tyre nuk mund të parandalohet. Ato janë përgjithësisht të padëmshme, por në çdo rast forma, madhësia dhe ndryshimi i tyre duhet të monitorohet, pasi ato gjithashtu mund të jenë një simptomë ose tregues i sëmundjes serioze të lëkurës.

Nëse ato ndodhin në një vend të padëshirueshëm në fytyrë ose trup, ata mund të jenë një problem estetik dhe ndikojnë në vetëvlerësimin. Disa prej tyre gjithashtu mund të jenë të dhimbshme nëse janë të ndjeshme ndaj fërkimit mekanik, duke shkaktuar kështu një problem shëndetësor. Mirëpo, gjëja e mirë është që ato mund të hiqen dhe në këtë mënyrë të ndalojnë krijimin e disa dyshimeve ose të ndikojnë në vetëvlerësimin.

Si kryhet kjo ndërhyrje?

Para vetë ndërhyrjes është veçanërisht e rëndësishme të bëni disa hulumtime, d.m.th nëse keni koagulopati, probleme tiroide, tension të ngritur, sëmundje të veshkave ose zemrës.
Ndërhyrja kryhet me anestezi lokale dhe zgjat rreth 20 minuta.
Pas procedurës, pacienti shkon në shtëpi, i përshkruan disa antibiotikë dhe analgjetikë sipas nevojës dhe mund të kthehet në detyrat e tija të përditshme lirshëm në të njëjtën ditë. Penjtë hiqen brenda 7-12 ditësh, në varësi të zonës që trajtohet. Pas heqjes së penjve, vragat trajtohen me një krem të përshtatshëm të përshkruar nga mjeku dhe aplikohet për një periudhë të caktuar, gjithashtu në konsultim me mjekun, deri në dukjen më të vogël.

Abdomoplastika (korrigjimi i barkut) është një procedurë kirurgjikale që përmirëson pamjen e barkut. Qëllimi kryesor i abdomenoplastikës është të eliminojë barkun e pezulluar dhe të deformuar duke hequr lëkurën e tepërt dhe yndyrën e tepërt.

Në cilat raste aplikohet kjo ndërhyrje?

Specialistët tanë në kirurgji plastike dhe rikonstruktive rekomandojnë abdominoplastikë në rastet e mëposhtme kur:

-Lëkura e barkut është e varur dhe ka ind të tepërt të yndyrës;
-Barku është i butë dhe i dobët si rezultat i një ose më shumë shtatzënive, ose si rezultat i dobësimit të shpejtë;
-Barku ka muskuj dhe lëkurë të dobët dhe të relaksuar për shkak të jetesës së parregullt dhe mosveprimit fizik.

Si kryhet kjo ndërhyrje?

Para kryerjes së ndërhyrjes, në konsultim me një mjek specialist, duhet të bëhen disa teste laboratorike, është e dëshirueshme të zvogëlohet pirja e duhanit dhe të shmanget marrja e barnave që ndikojnë në koagulimin e gjakut.
Operacioni kryhet me anestezi totale dhe zgjat 2-4 orë. Prerja bëhet në zonën e bikinit dhe mbetet pothuajse e pamenduar. Qëndrimi në spital zgjat 1-3 ditë dhe gjatë kësaj periudhe pacientëve u jepen antibiotikë, analgjetikë dhe ilaçe të tjera nëse është e nevojshme. Pas vetëm 7 ditësh, pacientët janë në gjendje të lëvizin lirshëm, dhe brenda 15-20 ditëve ata mund të kthehen në punë.
Ne ju garantojmë pamjen e përsosur!

Trupi ynë ka fuqinë të rigjenerojë dhe shërojë indet e të gjitha pjesëve të lëkurës. Sidoqoftë, me vetë procesin e plakjes, si dhe fazat e ndryshme të jetës, lëkura dhe flokët pësojnë ndryshime të caktuara. Për fat të mirë, mjekësia moderne ka ndihmuar në gjetjen e një zgjidhjeje për përtëritje të serumit.

Trajtimi PRP, i njohur gjithashtu si trajtim përtëritje, është një metodë revolucionare e bazuar në fuqinë rigjeneruese të gjakut të vetvetes. Degjenerimi i enëve të gjakut çliron faktorin e rritjes që stimulon përhapjen e qelizave burimore përgjegjëse për rinimin dhe rigjenerimin e dukshëm të indeve.

Në cilat raste aplikohet ky trajtim?

Zbatohet për:

– Rinimin e lëkurës
– Mbylljen e rrudhave
– Rigjenerimin e lëkurës dhe përmirëson elasticitetin e saj
– Inkurajon rritjen dhe rregullimin e flokëve duke riaktivizuar rrënjët e flokëve
– Zbehjen e njollave

Si kryhet ky trajtim?

Trajtimi kryhet shumë shpejt dhe lehtë. Kryhet në atë mënyrë që mjeku të marrë gjak nga vena në krah, pastaj ta rrotullojë për disa minuta dhe të ndajë plazmën e pasuruar. Me një gjilpërë të hollë, plazma hyn në lëkurë. Një krem anestezik aplikohet në lëkurë për rreth 40 minuta.
Rezultatet janë më të dukshme pas trajtimit të tretë, dhe pacienti mund të sigurohet që lëkura është më elastike, më e shëndetshme, rënia e flokëve është ulur ndjeshëm, inkurajohet rritja e flokëve dhe flokët që po rriten janë më të shëndetshëm dhe më të fortë. Trajtimi i dytë rekomandohet pas 3 javësh dhe i treti pas 3 muajsh.

Ne garantojmë një pamje të shëndetshme dhe të patëmetë!

Veshjet, nëse nuk zënë pozicionin qendror të personit, luajnë një rol të rëndësishëm për sa i/e sigurt dhe i/e bukur jeni. Otoplastika është një lloj operacioni që arrin korrigjimin estetik të veshëve të mbivendosur (të hapur) dhe i tërheq ato, duke u dhënë atyre një formë normale dhe një përshtatje të mirë me formën e fytyrës.

Cila moshë është më e përshtatshme për këtë ndërhyrje?

Ndërhyrja mund të aplikohet si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit, me qëllim që të korrigjojnë estetikisht veshët, të kthehen në formën dhe pozicionin e tyre normal dhe të rivendosin besimin e pacientit. Zgjidhja më e mirë për këtë problem është që operacioni të bëhet në moshën e fëmijës dhe mosha e fëmijës të jetë mbi 6 vjeç, sepse kërci është më i butë gjatë asaj periudhe. Sidoqoftë, ky nuk është një rregull i përcaktuar rreptësishtë, kështu që natyrisht të rriturit gjithashtu mund të korrigjojnë estetikisht veshët e tyre dhe të marrin pamjen e dëshiruar.

Si kryhet kjo ndërhyrje?

Kirurgjia kryhet me anestezi e cila mund të jetë totale (zakonisht rekomandohet tek fëmijët) dhe lokale te të rriturit. Bëhet një prerje, kërci është modeluar për të ulur këndin midis kokës dhe veshit, plaga është e qepur dhe e lidhur me një fashë kompresimi. Ndërhyrja zgjat 1-2 orë, varësisht se sa e ndërlikuar është ndërhyrja. Qëndrimi në spital varet nga lloji i anestezisë, kështu që me anestezi lokale pacienti shkon në shtëpi pas disa orësh, dhe nëse aplikohet anestezi e përgjithshme, pacienti qëndron në spital për 1 ditë.

Ne ju garantojmë pamjen e përsosur!

Gjinjtë janë simetrik dhe organe çift, të vendosura në pjesën e përparme të gjoksit, dhe janë padyshim ato që simbolizojnë feminitetin te një grua. Fakti është se shumica e grave dëshirojnë gjinj të bukur dhe të lëmuar.

Me kalimin e viteve, procesi i plakjes dhe shtimi i peshës ose humbja kanë kontribuar në ndryshime në formën dhe madhësinë e gjinjve. Sidoqoftë, mjekësia moderne sot ka metoda për korrigjimin estetik të gjirit.
Impiantet e rritjes së gjirit tani janë duke u implantuar në mënyrë kirurgjike në gji për t’i bërë ato më të mëdha, më të forta dhe më simetrike.

Mjeku specialist në konsultim paraprak me pacientin, në varësi të dëshirës, përcakton madhësinë dhe formën e impiantit. Ekzistojnë shumë lloje të impianteve që mund të kenë madhësi, formë, strukturë të ndryshme dhe përbërje të ndryshme të brendshme.
Impiantet salikoni përdoren për shtimin estetik të gjirit, të cilat janë të buta dhe mbajnë lëvizshmërinë dhe tensionin e tyre.

Si kryhet kjo ndërhyrje?

Veçanërisht e rëndësishme është që para operacionit, të bëhen të gjitha ekzaminimet e mundshme siç janë: llogaritja e gjakut, testet laboratorike të hormoneve, rrezet e gjoksit dhe ekzaminimet e tjera të urdhëruara nga një mjek specialist, pasi impiantet vendosen nën gjëndrat mamare dhe muskujt e gjoksit dhe është e rëndësishme të ndiqni këto rregulla.
Operacioni kryhet me anestezi totale, prerja është e gjatë rreth 4-5 cm, nën sqetull, nën gji, ose në mënyrë rrethore rreth thithkave, dhe impianti vendoset nën ose sipër muskulit, pa ndikuar në gjëndrat mamare.

Pas operacionit, ka ndjeshmëri të butë të thithkave dhe ënjtje të butë që zhduket brenda 1-2 javësh. Rekomandohen rreth 10 ditë kujdes dhe trajtim në shtëpi, duke shmangur ushtrimet fizike dhe aktivitetet. Pas disa javësh, pacientët mund të kthehen lirshëm në të gjitha aktivitetet sportive ose fizike dhe të shijojnë trupin dhe pamjen e tyre
After a few weeks, patients can return freely to all sports or physical activities and enjoy their own body and appearance.

Ne ju garantojmë pamjen e përsosur!

Mezoterapia është një teknikë që përdoret për qëllime të shpejta estetike, për të ngadalësuar procesin e plakjes dhe për rinimin e lëkurës. Përdoret duke injektuar një kokteil me substanca të dobishme si vitamina, enzima, minerale dhe substanca të tjera aktive direkt në lëkurë për të arritur efektin e dëshiruar.

Si kryhet kjo ndërhyrje?

Mesoterapia kryhet si një seri trajtimesh (zakonisht 3-4) dhe, në varësi të substancës ose materialit të përdorur, përsëriten çdo 1-2 javë ose një muaj. Seria e trajtimeve përsëritet çdo 6-8 muaj.
Ndërhyrja kryhet në atë mënyrë që një koktej para-përgatitur i substancave të dobishme injektohet deri në 2 mm thellë në lëkurë dhe çdo pëllëmbë të saj.
Aplikohet në fytyrë, qafë, dekolte, duar, ije, dhe një metodë shumë e dobishme është si një reduktues i celulitit, në të cilin rast përdoren yndyrat.
Për rezultate të dukshme, nevojiten 2-3 trajtime. Numri i trajtimeve varet nga mosha, rajoni që trajtohet, por edhe zakonet e jetesës si pirja e duhanit, pirja, ngrënia dhe më shumë.
Mesoterapia mund të kombinohet me trajtime të tjera estetike me acidin hialuronik për të arritur rezultate të mahnitshme.

Ne ju garantojmë pamjen e përsosur!

Nëse dëshironi një fytyrë të butë pa asnjë rrudhë, atëherë botoksi është zgjidhja e duhur për ju.
Botoksi është një metodë jo-kirurgjikale që përdoret për përtëritje estetike dhe zbutjen e lëkurës, parandalimin e acarimit të lëkurës ose rrudhat e cila jep një pamje dukshëm më të re.

Si një trajtim është mjaft popullor dhe në ditët e sotme përdoret nga pothuajse të gjithë.
Botoksi është një proteinë sterile, e pastruar nga laboratori, e prodhuar nga bakteri Clostridia botulinum, i cili dobëson aktivitetin e mimikës dhe qetëson rrudhat imituese

Si kryhet ky trajtim?

Trajtimi kryhet shumë shpejt dhe lehtë dhe kryhet nga një mjek specialist. Aplikimi i botoksit zgjat relativisht shkurtër, rreth 15 minuta dhe është pa dhimbje. Aksioni fillon në ditën e 4 dhe më pas mund të shihen rezultatet e para. Trajtimi përsëritet çdo 4-6 muaj. Efekti nuk është i përhershëm, kështu që nëse trajtimi i botoksit ndërpritet, rrudhat do të kthehen në fytyrën tuaj.

Fitoni luftën me vitet në fytyrën tuaj!

Buzët e plota dhe të mëdha kanë qenë gjithmonë tërheqëse dhe paraqesin një nga tërheqjet kryesore të çdo femre kur bëhet fjalë për pamjen fizike dhe tërheqjen.
Në spitalin tonë, ju keni mundësinë për të marrë buzët e pritura për një kohë të gjatë në vetëm disa minuta.
Ekzistojnë më shumë lloje filerëve, d.m.th., më shumë marka të filerëve. Këtu kemi markat më të famshme të filerëve me cilësi të lartë si Princess, Stilage, Restylan, Amalyan etj.

Si kryhet ky trajtim?

Aplikimi i mbushjes kryhet nga një mjek specialist, dhe varet nga ju që të vendosni për mbushjen dhe madhësinë e dëshiruar të buzëve. Kjo gjë varet nga dëshira juaj, domethënë nga sasia e filerëve për të cilën vetëm ju vendosni.

rocesi në vetvete është pa dhimbje, kërkon kohë relativisht të shkurtër dhe jep rezultate të shkëlqyera!

Keni buzë të parezistueshme, pikërisht ashtu siç i doni!