Ndryshime në presionin e gjakut ose ndryshime në funksionin e zemrës – Prim. Dr Agim Zeqiri

Ndryshimet në presionin e gjakut ose ndryshimet në funksionin dhe impulset e zemrës mund të monitorohen përmes holterit të presionit të gjakut dhe holterit të EKG-së. Rezultatet si dhe rekomandimi për përdorimin e këtyre aparateve duhet të jenë ekskluzivisht nga një mjek i specializuar në kardiologji.

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ