Промени во крвниот притисок или промени во работата на срцето – Прим. д-р Агим Зеќири

Промените во крвниот притисок или промените во работата на срцето и импулсите може да се следат преку холтер за крвен притисок и ЕКГ холтер. Резултатите како и препораката за употреба на овие апарати треба да бидат исклучиво од доктор специјалист по кардиологија.

Доктори

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ