Prolapsi gjenital (ulja e mitrës) – ky operacion kryhet në Evropën Juglindore vetëm në ONE HOSPITAL! – Dr Kosta Vasilevski

Prolapsi gjenital (ulja e mitrës)

Prolapsi gjenital (prolapsi i mitrës) Prolapsi gjenital është zbritja e organeve të jashtme riprodhuese dhe mitrës. Më së shpeshti shfaqet te pacientët e moshuar, por mund të ndodhë edhe te të rinjtë.Trajtimi i prelapsit gjenital në spitalin tonë bëhet me metodën e sakropeksionit ose sakrokolopeksisë.Përfshin histerektominë (heqjen e mitrës, e cila zakonisht nuk heq qafën e mitrës por mund të hiqet, në varësi të ekzaminimit gjinekologjik dhe vendosjes së rrjetave (polipropileni) dhe fiksimit të tyre në shtyllën kurrizore. Vetë operacioni kryhet në mënyrë abdominale. Ky operacion kryhet në Evropën Juglindore vetëm në ONE HOSPITAL dhe është një shpresë e re për pacientët që prej kohësh kanë problemin e prolapsit të mitrës dhe shqetësimet që kanë pacientët dhe kështu i kthehen jetës normale të pacientëve.

 

Caktoni termin me Dr. Kosta Vasilevski

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ