Dr. Olgica Nikolovska

Pediatria

Edukimi

 • Specialist pediatrik në Fakultetin e Mjekësisë Shkup
 • Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme në Fakultetin Mjekësor Shkup
 • Arsimi i mesëm në shkollën e mesme Josip Broz Tito Manastir
 • Arsimi fillor në Todor Angelevski Manastir

Përvoja e punës

 • Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme në Qendrën Mjekësore Prilep Janar 1987 deri Shtator 1987.
 • Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme në MC Manastir në Qendrën Këshilluese për Fëmijët dhe Vaksinimet Shtator 1987 deri në Shtator 1997.
 • Specializimi në pediatri në Klinikën e Fëmijëve Shkup nga shtatori 1997 deri në nëntor 2001.
 • Neonatolog Specialist Pediatrik i Departamentit të Neonatologjisë në Spitalin Klinik Manastir Nëntor 2001 deri në Gusht 2011. Në periudhën nga shtatori 2005 deri në shtator 2006, mbajti pozicionin e Ndihmës Drejtorit për Çështje Profesionale në Spitalin Klinik të Manastirit.
 • Profesor i Pediatrisë në Shkollën e Mesme Mjekësore të Manastirit /  wrote a script for pediatrics for internal use
 • Neonatolog pediatrik specialist në PZU Hospital Fertility Bitola / menaxher dhe themelues i departamentit të neonatalëve dhe klinikave pediatrike në periudhën gusht 2011 deri në nëntor 2016.
 • Specialist pediatrik në PZU City Medika nga nëntori 2016 deri në korrik 2017.
 • Specialist pediatrik në Poliklinikën PZU RES HUMANA që nga korriku 2017.
 • Neonatolog pediatrik në Spitalin Sante Plus, Shkup në 2020.
 • Specialist neonatolog pediatrik në spitalin ONE Tetovë në 2021.

Mjekët tjerë