Dr. Fitim Rexhepi

Pediatria

Edukimi

  • Mjekësi e përgjithshme – Universiteti për shkenca të mjekësisë në Iran – Teheran.
  • Specializim për pediatri – Fakulteti i mjekësisë – Universiteti “Shën Qirili dhe Metodi”, Shkup, Republika e Maqedonisë

Përvoja e punës

  • 8 muaj stazh në Klinikat universitare në Teheran
  • 18 muaj si mjek i përgjithshëm në klinikën private për kardiologji – Madartis – Tetovë nën mbikëqyrjen e D-r Fatmir Ferati
  • 5 muaj specializim në Pediatri pranë universitetit shtetëror në Shkup
  • 5 përvojë pune në klinikën private si mjek i përgjithshëm kryesisht për popullsinë e mitur

Anëtarësimet

  • Anëtar i pediatreve të Republikës së Maqedonisë së Veriut
  • Anëtar i shoqatës së mjekëve shqiptar të Maqedonisë
  • Anëtare i DHMM

Mjekët tjerë