Nëse për ndonjë gjendje ia vlen të ndryshoni dietën për të parë rezultate - atëherë ajo gjendje është diabeti! – Dr. Ksenija Bogoeva Kostovska

Diabeti dhe gjendja prediabetike

Dallimi është në qasjen e përgjithshme ndaj dietës dhe aktivitetit fizik. Qasja e modës së vjetër ndaj diabetit rekomandonte uljen e marrjes së sheqerit, numërimin e kalorive dhe njësive të bukës, porcionet e kufizuara dhe kufizimet e kalorive. Për fat të mirë, ka një qasje të re. Një dietë kryesisht me bazë bimore dhe me pak yndyrë është ideale për diabetikët. Në fakt, në një studim shkencor të vitit 2006, Dr. Barnard tregoi se kjo qasje funksionon më mirë se dieta e rekomanduar nga Shoqata Amerikane e Diabetit.

Çfarë mund të presin pacientët?
Brenda disa javësh nga ndjekja e kësaj qasjeje, nevoja për mjekim zvogëlohet, dhe në pacientët në një fazë të hershme të sëmundjes - nevoja për mjekim humbet plotësisht.

Nëse mesatarja tremujore nuk përmirësohet, fondet kthehen.
Arsyeja për këtë është se kjo qasje shëron SHKAQET, jo pasojat e diabetit!

Nëse për ndonjë gjendje ia vlen të ndryshoni dietën për të parë rezultate - atëherë ajo gjendje është diabeti! – Dr. Ksenija Bogoeva Kostovska

Schedule a consultation at: 044 344 414

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ