Në javën e 35-të me një lindje spontane lind një djalë shumë i bukur– Dr.Sehare Sallmani

Pacientja vjen në One Hospital tek doktoresha Sehare Sallmani (specialiste në gjinekologji obstetrike) për ndjekjen e shtatzënisë dhe në javën e 35-të me lindje spontane vjen në jetë një djalë shumë i bukur. Kujdesi nga ekipi ynë i gjinekologëve dhe në krye të ekipit të neonatologjisë me Prof. Pacientja ka marrë trajtimin adekuat gjatë shtatzënisë për të sjellë në jetë djalin e saj të shëndetshëm.

At any time for you – One Hospital

 

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ