Во 35-та недела со спонтано породување се раѓа многу убав момче – д-р Сехаре Салмани

Пациентката доаѓа во One Hospital кај д-р Сехаре Салмани (специјалист по гинекологија и акушерство) за следење на бременоста и во 35-та недела со спонтано породување оживува многу убаво момче. Грижата од нашиот тим на гинеколози и на чело на неонатолошкиот тим со проф. д-р Катица Пиперкова му овозможи на ова момче да им го разубави животот на своите родители. Пациентката добила соодветен третман за време на бременоста за да го роди својот здрав син.

At any time for you – One Hospital

 

Доктори

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ