5 simptoma të dështimit të veshkave për të parë mjekun tuaj! – Dr.Arben Asani

Your kidneys are like the technical crew from the latest “Avengers” movie. They may not be the flashy superheroes, but without their unsung work, you don’t have a blockbuster. Your kidneys have the thankless but critical job of getting rid of waste and extra fluid. Plus, they keep your organs working.

Kur veshkat nuk po bëjnë punën e tyre

Dështimi i veshkave, i quajtur edhe dështimi i veshkave ose sëmundja e veshkave, ndodh kur veshkat nuk punojnë në mënyrë efikase ose efektive.

Njihuni me shenjat e dështimit të veshkave!

Pra, si ta ngreni volumin në këtë vrasës të heshtur? Dr. Jovan thotë t'i kushtoni vëmendje këtyre pesë shenjave të dështimit të veshkave:

  • Presioni i lartë i gjakut
  • Ndryshime në zakonet tuaja të urinimit
  • Ënjtje, ose edemë
  • Nauze, të vjella dhe ulje e oreksit
  • Mjegull e trurit

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ