Babi dhe mami bashkë në maternitet!

Babi dhe mami bashkë në maternitet!

Ka baballarë të guximshëm që duan të ndjekin lindjen dhe të zëvendësojnë pasigurinë me mbështetjen e drejtpërdrejtë të nënës në palestër.
Kjo është në rregull dhe ne e lejojmë dhe e mundësojmë, thjesht duhet të na informoni paraprakisht për atë dëshirë, të bëni disa teste që ju lejojnë të hyni në dhomë sterile dhe të prisni ditën e lindjes së bashku.

per me shume info: 078 822 777

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ