Тато и мама заедно во породилно!

Тато и мама заедно во породилно!

Има храбри татковци кои сакаат да присуствуваат на породување и неизвесноста да ја заменат со директна поддршка на мајката во теретана.
Во ред е и ние го дозволуваме и овозможуваме, само треба однапред да не известите за таа желба, да направите одредени тестови кои ќе ви овозможат стерилно да влезете во просторијата и заедно да го чекате денот на породувањето.

за повеќе информации: 078 822 777

Доктори

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ