Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

One Hospital dhe FC Shkendija me fushatë kreative për muajin e ndërgjegjësimit për shëndetin e meshkujve!

A real MAN takes care of his HEALTH! https://onehospital.mk/wp-content/uploads/2022/11/ezgif-2-17cd70ef69.mp4 Tap on pictures below to see our campaign November is men’s health awareness month and we have partnered with FC SHKENDIJA football club to raise awareness and show the importance of preventive examinations. The idea was to create a campaign that would represent doctors and football […]

SI TRAJTOHET FIBROADENOMA? – Prof. Dr. Zoran Spirovski

HOW IS FIBROADENOM TREATED? – Prof. Dr. Zoran Spirovski Most fibroadenomas do not need to be treated. However, they should be monitored at regular intervals to monitor certain parameters that indicate whether changes have occurred. However, surgical removal may be necessary, especially in cases where the fibroadenoma tumor causes the breast to enlarge or change […]

Sëmundjet që mund të diagnostikohen me laparoskopi gjinekologjike dhe llojet e trajtimeve laparoskopike – Dr. Kosta Vasilevski

Laparoscopy generally has a shorter recovery time than open surgery. Leaves smaller scars. A gynecologist, general surgeon, or another type of specialist can perform this procedure. Gynecological laparoscopy is an alternative to open surgery. Use a laparoscope to look inside the pelvic area. Open surgery often requires a large incision. A laparoscope is a thin, […]

Çfarë është procedura e cistoskopisë? Si bëhet, kush duhet ta bëjë këtë procedurë dhe më shumë! Dr. Artan Rrushaj (Specialist në Urologji dhe Kirurgji Urologjike)

Your doctor will use cystoscopy to examine the inside of your bladder and urethra. The bladder stores urine until it is expelled from the body through the urethra. A urologist, or specialist in the urinary tract, performs a cystoscopy. For the procedure, your doctor uses a cystoscope, a lighted tube the size of a pencil […]