One Hospital dhe FC Shkendija me fushatë kreative për muajin e ndërgjegjësimit për shëndetin e meshkujve!

Burri i vertete kujdeset per SHËNDETIN e tij!

Klikoni në fotot më poshtë për të parë fushatën tonë

Nëntori është muaji i ndërgjegjësimit për shëndetin e meshkujve dhe ne kemi bashkëpunuar me klubin e futbollit FC SHKENDIJA për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të treguar rëndësinë e ekzaminimeve parandaluese. Ideja ishte krijimi i një fushate që do të përfaqësonte mjekët dhe futbollistët të cilët në jetën e tyre të përditshme promovojnë shëndetin në përgjithësi.

Muaji i Ndërgjegjësimit për Shëndetin e Burrave është i përkushtuar për të rritur ndërgjegjësimin për një gamë të gjerë çështjesh shëndetësore të meshkujve. Ndërsa fokusohemi te meshkujt këtë muaj, nuk mund të injorojmë faktin që meshkujt priren të hezitojnë të kërkojnë ndihmë ose trajtim për problemet e tyre shëndetësore.

 

Qëllimi ynë është të rrisim ndërgjegjësimin për shëndetin e përgjithshëm të meshkujve dhe të ofrojmë kujdesin më të mirë mjekësor për sëmundjet që janë më të zakonshme tek meshkujt:
1. Sëmundjet e zemrës
2. Diabeti
3. Sëmundja e mëlçisë
4. Sëmundjet e frymëmarrjes
5. Gripi dhe Pneumonia
6. Kanceri i prostatës dhe sëmundjet e traktit urinar

Ne kemi përgatitur paketa speciale që janë deri në 50% ulje, mund t'i shihni më poshtë!

SHPËRNDAJE ME MIQ