Skanimet PET-CT: Ekspertizë në Diagnostifikim në One Hospital – Tetovë

Positron Emission Tomography and Computed Tomography, or PET-CT scans, are advanced imaging techniques that combine the strengths of both PET and CT scans. This powerful fusion provides comprehensive information about the body’s structure and metabolic activity. Dual Power of PET-CT PET-CT scans are like medical detectives. PET tracks the metabolic activity of cells, highlighting areas […]

Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

Çfarë është DEXA SCAN dhe për çfarë përdoret? – Prof. Dr. Nada Marina

Densitometry, also called dual-energy X-ray absorptiometry, DEXA, or DXA, uses a very small dose of ionizing radiation to produce images of the inside of the body (usually the lower (or lumbar) spine and hips) to measure bone loss. It is commonly used to diagnose osteoporosis and to assess an individual’s risk of developing osteoporotic fractures. […]

МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ ЗА СИТЕ!

Светската федерација за ментално здравје ја искористи оваа можност, во време кога светот е соочен со невидени последици по менталното здравје и влијанието на пандемијата со КОВИД-19 да ја започне кампањата за Светскиот ден на менталното здравје. Темата за оваа година е: МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ ЗА СИТЕ! Сега е потребно повеќе од претходно да се вложат […]

Затоа мојот совет е доколку имате било каква потреба од лекарска помош, тоа да го направите во ONE Hospital

Драги пријатели, во почетокот сметав дека нема потреба од пишување и објаснување, но после пријатното чувство за време на посетата, сакам да ги охрабрам сите кои како мене се двоумеа дали да одат во болница поради коронавирусот. Ќе објанасам подетално. Имено, во периодот на изолација, како и повеќето се зафатив со средување на домот и […]