Dr. Jusuf Vejseli përdori gastroskopinë si metodë intervenimi sepse duhej të hiqnim gozhdën nga stomaku i pacientit tonë.

Gastroskopia si metodë diagnostike përdoret për të vizualizuar ndryshimet në traktin e sipërm tretës.
Në rastin tonë sot, ne përdorëm gastroskopinë si një metodë ndërhyrjeje, sepse duhej të hiqnim gozhdën nga stomaku i pacientit tonë.
Dr. Jusuf Vejseli dhe anesteziologu ynë Dr. Tase Spirovski, vizualizoi dhe me sukses e hoqi gozhdën nga stomaku, pa i dëmtuar muret e stomakut, ezofagut dhe zgavrën e gojës.
Pacienti ynë është shumë i kënaqur, siç thotë ai, me trajtimin elegant.

 

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ