Dr. Kosta Vasileski ka kryer operacionin e një gruaje 54-vjeçare për shkak të mosmbajtjes së stresit urinar me metodën MINI-SLING.

Në departamentin gjinekologjik dhe obstetrik në One Hospital, krahas lindjes natyrale dhe cezarianit, kryhen edhe operacione në traktin gjenitourinar.
Ekipi ynë ka kryer operacionin në një grua 54-vjeçare për shkak të mosmbajtjes së stresit urinar me metodën MINI-SLING. - Dr. Kosta Vasileski
Inkontinenca e stresit urinar është shkarkimi i pavullnetshëm i urinës për shkak të dobësisë së sfinkterit uretral (muskuli që mban urinën në mënyrë të kontrolluar) si rezultat i infeksioneve të shpeshta, lindjes së fëmijëve, heqjes kirurgjikale të mitrës, dëmtimit, plakjes dhe shtimit në peshë.
Metoda MINI – SLING është një ndërhyrje afatshkurtër 15 minuta, e cila kryhet me anestezi spinale ose intravenoze. Bëhet një prerje në murin e përparmë vaginal, një rrjetë polipropileni jo e absorbueshme vendoset nën uretër dhe uretra kthehet në gjendjen e saj fiziologjike origjinale. Shtrimi në spital është një ditor, me humbje minimale gjaku dhe dhimbje minimale që mund të mos jenë fare të pranishme.
Rezultatet janë të dukshme menjëherë!
Rekomandimi ynë është të mos lejoni që mosmbajtja e stresit urinar të prishë stilin e jetës dhe vetëbesimin tuaj.
Pacientja jonë është shumë i kënaqur dhe gati për të shkuar në shtëpi.
Ekipi ynë i uron asaj jetë të gjatë!

Mjekët

SHPËRNDAJE ME MIQ