Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

Gjithçka që duhet të dini për zbardhimin e dhëmbëve! - Dr. Ermina Ejupi

What is teeth whitening? Teeth whitening is one of the most popular procedures in aesthetic dentistry, which removes various discoloration from the tooth surfaces, making the teeth whiter. Every person has a desire for a healthy and attractive appearance. A popular and widespread method is teeth whitening. Teeth can be painted yellow, greenish, gray, brown, […]

Д-р Ермина Ејупи: Грижа на забите за време на бременост!

Грижата за оралната хигиена во текот на бременоста е неизбежна за мајката, поради тоа што оралното здравје на мајката може да има влијание врз здравјето на детето. Жените кои планираат да имаат дете пожелно е пред да забременат да посетат стоматолог со цел да санираат се што е потребно и да се информираат за правилно […]

Уста и заби: Како да го одржувате здравјето на усната празнина?

Грижата за устата и забите во текот на целиот живот може да помогне да се спречат проблемите додека стареете. Да се ​​грижите за забите значи четкање секој ден и редовна посета на стоматологот. Доенчиња и деца Првите заби се веќе скоро целосно формирани уште при раѓање. На почетокот, овие заби се „кријат“ под непцата. Овие […]