Skanimet PET-CT: Ekspertizë në Diagnostifikim në One Hospital – Tetovë

Positron Emission Tomography and Computed Tomography, or PET-CT scans, are advanced imaging techniques that combine the strengths of both PET and CT scans. This powerful fusion provides comprehensive information about the body’s structure and metabolic activity. Dual Power of PET-CT PET-CT scans are like medical detectives. PET tracks the metabolic activity of cells, highlighting areas […]

Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

Breast Lift (Mastopexy) – Prim. Dr. Lazo Noveski

A breast lift (or mastopexy), is a surgical procedure performed on women who have sagging breasts due to pregnancy, significant weight loss, or genetics. The procedure involves: Elevating the breast tissue to a higher position on the chest wall Repositioning the nipple-areolar area Tightening the skin The procedure can involve the use of a breast […]