One Hospital dhe Nikola Shtejn (Shkolla e Mesme e Mjekësisë) nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi!

Për nder dhe kënaqësi të madhe, sot nënshkruam marrëveshje bashkëpunimi me shkollën e mesme të mjekësisë “Nikola Stein” – Tetovë. Studentët mund të praktikojnë në spitalin tonë dhe të mësojnë nga ekipi ynë mjekësor, sigurisht me pëlqimin dhe miratimin paraprak të pacientëve tanë.

SHPËRNDAJE ME MIQ