One Hospital и Никола Штејн (Средно медицинско училиште) потпишаа договор за соработка!

На наша голема чест и задоволство денеска потпишавме договор за соработка со средното медицинско училиште „Никола Штајн“ – Тетово. Студентите можат да вежбаат во нашата болница и да учат од нашиот медицински тим, се разбира со согласност и претходно одобрение од нашите пациенти.

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ