Këtë Mars, ne festojmë shëndetin e grave!

Këtë muaj, dhurata më e mirë e 8 Marsit që mund t'i bëni bashkëshortes, nënës, motrës ose gjyshes tuaj është të kujdeseni për shëndetin e saj.
Jepni një kupon për një paketë promocionale të marsit për shëndetin e grave dhe lini një takim në emër të tyre në numrat tanë të telefonit 044 344 414 and 078 822 777.
Vetëm shëndeti ka rëndësi!

SHPËRNDAJE ME MIQ