Овој март го славиме женското здравје!

Овој месец, најдобриот подарок за 8 март што можете да го подарите на вашата сопруга, мајка, сестра или баба е да се грижите за нејзиното здравје.
Подарете ваучер за промотивен мартовски пакет за женско здравје и закажете термин во нивно име на нашите телефонски броеви 044 344 414 and 078 822 777.
Само здравјето е важно!

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ