Spitali I pare në rajonin e pollogut dhe në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë së Veirut që kryen operacionin e histerektomsë laparaskopike!

Spitali I pare në rajonin e pollogut dhe në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë së Veirut që kryen operacionin e histerektomsë laparaskopike!

One Hospital është i vetmi dhe i pari spital në rajonin e Pollogut që kryen këtë lloj operacioni duke përdorur teknologjinë më moderne.

Laparoskopia në përgjithësi ka një kohë më të shkurtër rikuperimi sesa operacioni i hapur. Lë plagë më të vogla. Një gjinekolog, kirurg i përgjithshëm ose një lloj tjetër specialisti mund ta kryejë këtë procedurë.

Disa lloje të trajtimit laparoskopik përfshijnë:

Disa lloje të trajtimit laparoskopik përfshijnë: 1. histerektomia, ose heqja e mitrës 2. heqja e vezoreve 3. heqja e cisteve ovarian 4. heqja e fibroideve 5. bllokimi i qarkullimit të gjakut tek fibroidet 6. heqja e indeve endometriale, e cila është një trajtim për endometriozën 7. heqja e ngjitjes 8. një ndryshim në kirurgjinë kontraceptive të quajtur lidhja e tubave 9. Procedura Burch për inkontinencë 10. suspension vault për trajtimin e një uterus të prolapsuar

 

Për më shumë ndiqni videon: https://youtu.be/PEOISf67dqc

SHPËRNDAJE ME MIQ