Dhurata më e mirë e 8 Marsit që mund të bëni është të kujdeseni për shëndetin e saj!

Marsi është një shoqatë e grave, lufta për të drejtat e grave dhe barazinë në shoqëri, dhe për ne gratë dhe shëndeti i gruas janë me rëndësi të madhe, prandaj këtë muaj krijuam një paketë promovuese për monitorimin e shëndetit të grave.
Mirësevini dhe lini një takim për paketën promocionale të marsit në numrat e telefonit 044 344 414 dhe 078 822 777

 

SHPËRNDAJE ME MIQ