Најдобриот подарок за 8 март што можете да го дадете е да се грижите за нејзиното здравје!

Март е здружение на жени, борбата за правата на жените и еднаквоста во општеството, а за нас жените и здравјето на жените се од исклучителна важност, поради што овој месец направивме промотивен пакет за следење на здравјето на жените.
Повелете и закажете термин за промотивниот мартовски пакет на следните телефонски броеви 044 344 414 и 078 822 777

 

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ