One Hospital Moms – Gjithçka që duhet të dini rreth shtatzënise

Po e fillojmë me ligjeratat të cilat do të organizohen me tema të ndryshme për shtatzanët dhe foshnjat.
Në eventin e parë i kemi 2 profesionist me pervojë shumë vjeçare në fushën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Prim. Dr. Mendu Jegeni nga spitali jonë dhe mysafir Dr. Arian Alili. Moderatore e eventeve do të jetë, gazetarja e mirënjohur Liridona Vejseli.
Eventet do të realizohen në HOTEL MERCURE – TETOVË Ju mirëpresim.

SHPËRNDAJE ME MIQ