One Hospital Moms - Сè што треба да знаете за бременоста

Po e fillojmë me ligjeratat të cilat do të organizohen me tema të ndryshme për shtatzanët dhe foshnjat.
Në eventin e parë i kemi 2 profesionist me pervojë shumë vjeçare në fushën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Прим. Д-р Менду Јегени nga spitali jonë dhe mysafir Dr. Arian Alili. Moderatore e eventeve do të jetë, gazetarja e mirënjohur Liridona Vejseli.
Eventet do të realizohen në HOTEL MERCURE – TETOVË Ju mirëpresim.

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ