Bashkojuni luftës kundër kancerit të gjirit! – Dr. Biljana Bozhinovska

Kanceri i gjirit është i shërueshëm dhe diagnoza e hershme ndihmon në një rezultat të mirë në trajtimin e kancerit. Lini një takim me 50% ulje për një eko të gjirit.

Dr. Biljana Bozinovska me përvojë mbi 20 vjeçare në fushën e radiologjisë kryen ekzaminime për diagnostikimin e kancerit të gjirit.

Rezervo Termin 044 344 414

SHPËRNDAJE ME MIQ