Заедно во борба против рак на дојка - Д-р Билјана Божиновска

Ракот на дојка се лекува, а раната дијагноза помага за добар резултат во лекувањето на ракот. Закажете со 50% попуст за ехо на дојка.

Д-р Билјана Божиновска со над 20 години искуство во областа на радиологијата врши прегледи за дијагноза на рак на дојка.

Закажи Ппреглед 044 344 414

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ