Intervistë me Dr. Biliana Bozhinovska - Shëndeti i Gjirit

Kur të bëni kontrolle rutinë?
Si diagnostikohet kanceri i gjirit?
Could there be a normal life after breast cancer?

Dhe shumë pyetje të tjera keni në intervistën e plotë:

SHIKO KETU


 

Edhe pse tetori ka mbaruar, interesimi juaj për ekzaminimet e gjirit vazhdon.

Kjo ofertë promocionale me 50% ulje në ekografinë e gjirit dhe MRI vazhdon deri në fund të vitit.

Ju lutemi telefononi fillimisht në numrat tanë të telefonit 044 344 414 dhe 078 822 777.
dhe caktoni takimin tuaj për të shmangur rrëmujën e dhomës së pritjes dhe për t'iu përmbajtur protokolleve të COVID-19.SHPËRNDAJE ME MIQ