Интервју со Др. Билијана Божиновска - Здравје на Дојки

Кога да направите рутински проверки?
Како се дијагностицира ракот на дојката?
Could there be a normal life after breast cancer?

И имате многу други прашања во целото интервју:

ГЛЕДАЈ ТУКА


 

И покрај тоа што октомври заврши, вашиот интерес за прегледи на градите продолжува.

Оваа промотивна понуда со 50% попуст на ултразвук на дојка и магнетна резонанца продолжува до крајот на годината.

Прво јавете се на нашите телефонски броеви 044 344 414 и 078 822 777.
и закажете го вашиот состанок за да го избегнете нередот во чекалната и да се придржувате до протоколите за COVID-19.



СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ