Probleme me zemrën, kur duhet të caktoni ekzaminim?

Ndonjëherë problemet e zemrës ndodhin më herët nga sa prisni. Stresi, shtatzënia, predispozita familjare mund të jenë shkaku i rritjes së tensionit. Konsultimi në kohë me një mjek, matjet e rregullta të presionit të gjakut, EKG dhe jehona e zemrës janë disa nga gjërat që duhet të bëni dhe më e rëndësishmja - ndiqni këshillat dhe terapinë e dhënë nga kardiologu juaj.
Come or make an appointment with Dr. Agim Zeqiri në numrat e mëposhtëm të telefonit 044 344 414 dhe 078 822 777.

 

SHPËRNDAJE ME MIQ