Проблеми со срцето, кога треба да закажете преглед?

Понекогаш проблеми со срцето се појавуваат порано отколку што очекувате. Стресот, бременоста, семејната предиспозиција може да бидат причина за зголемена напнатост. Навремена консултација со лекар, редовни мерења на крвниот притисок, ЕКГ и ехо на срцето се некои од работите што треба да ги направите и што е најважно - следете ги советите и терапијата дадени од вашиот кардиолог.
Come or make an appointment with Dr. Agim Zeqiri на следните телефонски броеви 044 344 414 и 078 822 777.

 

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ