DIABETI GESTATIK – Dr. Ksenia Bogoeva Kostovska

Diabeti gestacional është një rritje e niveleve të sheqerit në gjak që shfaqet për herë të parë në shtatzëni.
Shumica e grave shtatzëna me diabet gestacional nuk kanë ndonjë shenjë dhe simptomë të dukshme të sëmundjes. Për këtë arsye pothuajse të gjitha gratë shtatzëna duhet të kontrollohen për diabetin gestacional në periudhën nga java e 24-të deri në javën e 28-të të shtatzënisë, por edhe 12 javë pas lindjes.
Diabeti gestacional trajtohet me sukses dhe nënat lindin fëmijë të shëndetshëm

Caktoni termin për të gjitha pyetjet dhe nevojën për konsultim: 044 344 414

SHPËRNDAJE ME MIQ