Doktor Agimi më shpëtoi jetën!

Dr. Agimi ma shpëtoi jetën – këto janë fjalët e pacientit tonë që trajtohej në Prim. Dr Agim Zeqiri – Kardiolog. Mirënjohja e pacientit për punën dhe përkushtimin e mjekut është shpërblimi dhe lavdërimi më i madh për të. Ne ekzistojmë për ju!

shiko videon

SHPËRNDAJE ME MIQ