Д-р Агим ми го спаси животот!

Д-р Агими ми го спаси животот – ова се зборовите на нашата пациентка која се лекуваше во Прим. д-р Агим Зеќири – Кардиолог. Благодарноста на пациентот за трудот и посветеноста на лекарот е најголема награда и пофалба за него. Ние постоиме за вас!

гледај видео

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ