Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

Важноста на систематските прегледи во период на пандемија со Covid-19

Кое е значењето и зошто е важно да направите систематски преглед? -Правото на заштита при работа е уставно гарантирано право на секој граѓанин. Ова право се остварува преку низа на законски и подзаконски акти од различна област, со единствена цел – да се овозможи највисок степен на безбедност на работно место, да се елиминира и […]

Лекарски уверенија

Во ПЗУ ONE Polyclinic во склоп на приватната болница ONE Hospital, успешно функционира служба по медицина на трудот. Покрај услугите предвидени со законот за безбедност при работа (систематски, периодичи, предходни, здравствени прегледи), врши и здравстевени прегледи за издавање на лекарски уверенија за различни потреби и тоа: -Лекарско уверение за вработување -Лекарско уверение за лиценца за […]