Çfarë është procedura e cistoskopisë? Si bëhet, kush duhet ta bëjë këtë procedurë dhe më shumë! Dr. Artan Rrushaj (Specialist në Urologji dhe Kirurgji Urologjike)

Your doctor will use cystoscopy to examine the inside of your bladder and urethra. The bladder stores urine until it is expelled from the body through the urethra. A urologist, or specialist in the urinary tract, performs a cystoscopy. For the procedure, your doctor uses a cystoscope, a lighted tube the size of a pencil […]