Shkendija

Shëndeti i ekipit të klubit të futbollit Shkendija u është besuar mjekëve tanë.Ata kanë ekzaminime të plota - specifike për gjendjen shëndetësore, formën dhe gatishmërinë para fillimit të çdo sezoni, ato sigurohen në çdo ndeshje nga ekipi ynë profesional dhe çdo ndryshim në shëndetin e tyre zbulohet në kohën e duhur. Ata janë krenaria jonë në Tetovë dhe ne jemi mbështetja e tyre.