Shkendija

Здравјето на тимот на фудбалскиот клуб Шкендија им е доверено на нашите лекари.Тие имаат целосни - специфични прегледи за здравствената состојба, формата и спремностна пред почеток на секоја сезона, обезбедени се на секој натпревар од страна на наш стручен тим и секоја промена во нивното здравје е навремено детектирана. Тие се нашата тетовска гордост и ние сме нивна поддршка.